So leute wie gesagt hier ist die Bedienungsanleitung eines
Saarländischen Profi-Schwenkers!!!
Also jetz passen off, was ich jetzt saahn!
Erschdens machschde e Flasch Bier off,
dann machschde es holz aahn.
Zweddens machschde e Flasch Bier off,
dann gehschde's Fleisch holle.
Drittens du machschde e Flasch Bier off,
dann hollschde's Fleisch on leehschds
of de Schwenker
Viertens du machschde e Flasch Bier off,
wenn's Fleisch ned gezischt hat,
hollschd's wedder ronner.
Fünftens du machschde e Flasch Bier off,
guggsch, ob de Schwenker heiß genuuch is.
Sechtens du machschde e Flasch Bier off,
hollschd e Speckschward, fahrschd
iwwer denne Schwenker.
Siebtens du machschde e Flasch Bier off,
guggschd, dass das Ding heiß is, leeh's
Fleisch druff.
Achtens du machschde e Flasch Bier off,
dann dräähschd's Fleisch erumm.
Neuntens du machschde e Flasch Bier off,
geschd's Brot holle.
Zehntens du machschde e Flasch Bier off,
leehschd's Brot uff de Schwenker.
Elftens du machschde e Flasch Bier off,
dräähschd's Brot erumm.
Zwölftens jetzt kannschde Ähner trinken
on dann -
Kannschde die Schwenker esse!!
So ich übernehme aber keine garantie :deal: , dass diese
Anleitung klappt
:warsnich: